Uncategorized

En produktiv uke…

Siste uke har vært ufrivillig produktiv. Jeg klarte å ødelegge ryggen litt da jeg vaska akvariet og fikk dermed masse strikketid på sofaen. Synd å kaste bort den siste ferieuka på sofaen, men sånn går det desværre av og til. Det positive er at jeg har fått strikket masse, og dessuten har aldri akvariet vært så fint!

litt av det jeg har fått gjort unna.

Last week was un intentionally a wery productive week. I managed to hurt my back cleaning the aquarium and spent the last of my vacation on the sofa knitting. It was worth it though; the fish tank has never looked so great!
I got lots done, These are some of my finished.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s