Uncategorized

Endelig helg!


Mathilde snakker Med Rogern i telefonen.

Rart det der, etter tre uker med ferie var det godt å komme tilbake på jobb og inn i gamle rutiner, men akk så deilig det var da det endelig var helg igjen.

Denne helga er det Parkenfestivalen, desværre uten oss denne gangen. Jeg turde ike kjøpe billetter på grunn av ryggen, og jeg var heller ikke sikker på om jeg skulle ha en billett eller to. Når Så Mathilde bestemte seg får at ho skulle til meg denne helga og jeg så at ryggen kanskje ville samarbeide alikevel var det selvsagt utsolgt. MEN det gjør egentlig ikke så mye, for Mathilde har blitt forkjølet så vi kunne ikke ha vært der uansett. Og sånn går dagene.

Vi har imidlertid fått billetter til Bodøglimts hjemmekamp på søndagen og det tror jeg blir kjempearteg. Dvs, JEG har aldri før vært på fotballkamp så det kan bli morsomt i seg selv. Mathilde har vært på masse kamper og er meget bekymret for at jeg ikke skal sjkønne at jeg skal hoppe opp og gaule HEIA BODØGLIMT når alle andre reiser seg og roper rundt oss. Dessuten, sier ho, er det ikke lov å ta med strikketøyet på fotballkamp. Da får man i hvertfall ikke med seg det som skjer og da vet man jo ikke når man skal heie.

Jeg tror strikketøyet blir med uansett. Sånn i tillefelle.

Siden Englefjes var sååååå flink en liten helt og gikk på skolen i går, selv om ho var pjusk, slik at jeg kunne dra på jobb og dermed få billettene våre(som vi faktisk har fått fra telefonleverandøren vår!) bestemte jeg meg for å strikke bodøglimtskjerf til ho. Og det ble, til tross for feber og vond hals, tatt godt imot. Det var så vidt jeg fikk lov til å låne det for å vaske og blokke det da det var ferdig, og det var det første som kom på da jeg stod opp i morgest. Til og med Misty likte å kose med skjerfet, men det likte ikke Mathilde fordi hun jo var syk og vi kunne ikke risikere at Mistyen vår også ble syk.


Heia Bodøglimt!!!

Skjerfet ble med på handletur senere og på tur med Misty og det er offisielt godkjent som superskjerf som ikke klør. Ho er litt bekymret fordi det også er et Smygards-skjef (Eklingene i Harry Potter), men vi har bestemt oss for at det ikke er Bodøglimt sin feil og at det mest sannsynlig kommer til å gå bra alikevel. Forresten så er skjerfet strikket med «nillegarn», et som heter Topp til Tå. pinner nr 7. Full fart frem og tilbake med ti omganger på hver farge. Hvis noen skulle lure, altså.

Til tross for at vi har vært skrale vesener i det siste så har vi fått gjort litt lurt. Vi har vasket masse masse klær OG hengt de til tørk, vi har rydda og vasket litt, vi har strikket masse og Mathilde har testet ut en strikkeramme som jeg har tenkt på å ta inn til butikken men ikke har turt før jeg har fått testet først. Strikkerammen er herved godkjent som artig verktøy for barn og jeg synes selv det er ganske morsomt. Om jeg kommer til å gidde å legge bort strikketøyet til fordel for en strikkeramme er tvilsomt, men jeg skal absolutt ta de inn til butikken til høsten. Som for øvrig er over oss ganske snart.


Strikkeramme med skjerf på, to rette og to vrange. Presto!
Tadaaaaa! Du trodde jeg tøysa du…

Og jeg gleder meg! Jeg elsker høsten, og det har jeg en mistanke om at ho her også gjør.
Hvis det ikke var Mathilde som kledte på Misty da?


(njaaa, skeptisk…)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s