Uncategorized

Rampestreker

Hahaaa, de sokkene fra siste post var til… Mamma! Vi sendte de dagen etter og det var ulidelig lenge å vente når jeg visste at pakken lå i postkassen hennes og ho var på jobb til ti den kvelden. Både Mathilde og jeg var superspente på om ho likte sokkene, og Mathilde hadde sneket oppi pakken noen krusedullstempler som Bestemora skulle få. De passet perfekt! Men nå skal jeg gjøre ferdig det røde sjalet. Eller, jeg har begynt på et par sokker til meg selv… Og så strikket jeg et Bodøglimtskjerf til Mathilde i full fart siden vi skal på fotballkamp.

Men nå er jeg på siste repitisjon på sjalet og hadde det ikke vært for at jeg måtte bake litt til vi skal besøke pappa på båten i dag hadde jeg vært ferdig. Nå er siste batch med cookies i ovnen og DA skal jeg gjøre ferdig sjalet.

The socks from last post got sent to Mom, and it was a true pain waiting for her to get home from work that night.

Of course she had to work late and I waited and waited for her to call. Mathilde had put in some swirl stamps she knew grandma wanted and couldn`t find, and she was pretty excited too. The socks fit perfectly and she was really suprised. I think it is the first time I made something and sent her out of the blue.

Now i`m putting all my efforts in the red shawl, I only started one pair of socks in the meantime…
Oh, yes. And I made Mathilde a scarf matching our soccer team`s colors…

But now I`m gonna get it done. I`m really close, if it hadn`t been for me baking for our visit to my dad on the boat I would have been done for sure.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s