Uncategorized

Ferdig til slutt!

Det er kanskje ikke den helt store bragden sammenlignet med hva andre strikker, men jeg må si meg meeeget stolt nå. Jeg er endelig ferdig med «det røde sjalet» med cherry leaf-mønster. Eller kirsebærbladmønster for de som vil ha det riktig. Jeg har aldri studert kirsebærtrær noe særlig, men sjalet ble pent uansett. Mot slutten var jeg litt skeptisk på om dette ble bra, det så litt skjevt og skakt ut men jeg gikk for gull og plutselig var det ferdig. Og at det ble ferdig er ganske så utrolig siden jeg ikke er kjent for å kunne holde meg til én ting av gangen. Sjalet er nå vasket og ligger til blokking oppe på gjestesenga og jeg kan nesten ikke vente til det tørker. Garnet jeg brukte (askeladden lammeull) var litt stivt å strikke med men ble supermykt etter vask. Hurra! Nå skal jeg begynne på lua som Storebror skal få til jul, dvs; kanskje han må få den før jul… Jeg glemte tross alt av bursdagen hans i mars (eller no) og jeg vil jo ikke at han skal bli forkjølet. Lillebror sier det blir snø i natt i Trondheim så jeg får hive meg rundt før snøen når Hamar…
Maybe not the greatest accomplishment compared to wat other people are whipping up, but I am soo proud of myself. I finished «the red shawl» in Cherry leaf pattern from the Victorian laces Today. Towards the end I really doubted this was going to end well, but I stuck to it and after blocking the shawl came out perfect. I`m not too great at sticking to one thing at the time and finishing this one is really big at my part.
Now I`m gonna start the We call them pirates hat for my older brother, for his birthday, that was in march… Yeah, last march. I heard there could be snow in the mountains tonight, so I better get on it before whinter gets here.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s