Uncategorized

Stor jente…

Siden jeg måtte på jobb og Mathilde enda var syk i går fikk ho være hjemme alene. Jeg fikk Elise og Toril til å ta noen timer sånn at Mathilde slapp å være hjemme alene hele dagen, og det fungerte kjempefint. Huset stod, det var fortsatt brunt i flaskene i skapet, snopskapet var ikke rørt og det var ingen klager fra naboene. Til og med Misty var fornøyd. Ho ble puttet i buret sitt da ho hadde koset for mye men ellers hadde ho ingen innvendinger. Mathilde hadde til og med trukket den tanna som var løs og ikke ville ut. Er det rart jeg er stolt av den store ungen min? Noen synes kanskje at jeg overdriver litt, men jeg har bare en unge og ho er her bare annenhver uke, så det betyr egentlig at ho bare er fire år? Eller noe sånt. Etter ønske fra bestemora; her er bilde av «anda uten tanna»

Å ja! Og så ble jeg ferdig med det røde sjalet!!!

2 tanker om “Stor jente…”

  1. du kan prøve å strikke lue til Oda i helt tynt garn. Da trenger du ikke forminske mønstret. Blir den for tynn kan du strikke den dobbel slik at det blir en innerlue. Da blir det ingen tråder på innsida heller….

  2. ja jeg har tenkt på den der… men da vil det jo ta såååååå lang tid. Jeg har brukt pinner 3 på Stig si lue. Nå har jeg lagt opp med samme garn og drooppet en repitisjon. Får se hvordan det blir.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s