Uncategorized

Søndag vel anvendt

Tenk at jeg faktisk fikk klippet gress i går. Jeg tror ikke jeg kan huske sist jeg gjorde det, eller om jeg noen gang har klippet gress i det hele tatt. En gressklipper er ikke akkurat det mest avanserte maskineriet, men jeg måtte alikevel ha hjelp til å få startet den. Jeg velger å gå for at armene ver for korte, og nå kjenner jeg godt i start-armen at jeg har prøvd på noe lurt. MEN hvor lurt det egentlig var å klippe vet jeg ikke, jeg har stort sett frest opp plena der det var litt våtere enn først antatt og det er tydelige dype hjulspor flere steder.

I forrige uke var det kaldt her oppe. Jeg vurderte å fyre i ovnen, men da ville det jo bli for varmt, så jeg valgte å drikke masse te og kose meg med sjal og pledd og ullsokker og… Jeg gleder meg til vinteren jeg. Høsten kan godt komme først siden jeg ikke har noen mann hjemme til å måke snø før i oktober. Nå har det imidlertid snødd i fjellene her og det er tydelig at det er over en viss høyde. Vi har hatt snø i fjellene i hele sommer også vi, men denne er altså ny.

Det var skikkelig sært da jeg kom hjem fra jobb fredag; sol, kuer som gresset på en grønn eng og ny snø i Børvasstindene.
Fredagen lurte jeg meg selv på Beercall i messe2 og det var gøy. Artig å møte gamle kolleger(de få som var igjen) og få tenke på noe annet enn verdens gang og leven.
Jeg har også fått papirene til kurset jeg skal ta i Terrorisme og internasjonal politikk. Det er vel ikke tvil om at jeg tar meg et glass vann eller to over hodet, men jeg synes det er interessant og… hvorfor ikke. Nå skal jeg lete etter bøkene og få begynt å lese. Det er noen år siden jeg gikk på skolen sist så det blir sikkert morsomt-selv om det bare er snakk om helgeskole.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s