Uncategorized

Rosa piratlue

Og plutselig hadde jeg laget lue til Oda også. Jeg endte opp på å kutte ned den ene av mønsterrepitisjonene, både i bredden og på høyden. Siden det er Oda som skal ha denne strikket jeg et innerfor av Boa pelsgarn sånn at den ikke skal klø til det lille hodet. Så er i hvertfall den unnskyldningen eliminert. Jeg tror jeg skal sende lua avgårde i morra nå og så heller se på om jeg skal strikke klaffer og sende etter. Jeg fikk lurt Niklas som er like gammel som Oda til å prøve den og det ser lovende ut. Den er akkurat passelig for stor til han så den burde passe fint til henne. Nå skal jeg bare feste noen tråder og sy foret fast og så er det swosj avgårde med lua.

Innimellom har jeg strikket leggvarmere. Jeg jobber med noen oppskrifter til et kompendie jeg skal ha og legge ut på jobb. Det ser ut til at jeg bestemmer meg for å satse mere på garn. Jeg skal endre sortimentet fra rare garntyper til mere vanlige typer og så vil jeg se det an en stund om det er marked for det. Trikset blir å finne garntyper som kanskje alikevel er litt spesielle og som appellerer til både nye strikkere og til gamle. De oppskriftene jeg har puslet med i det siste er nok mere for de nye og blir litt mere tøffe passende for unge og de som kanskje ikke har så god tid. Nå må jeg bare finne måter å stille ut garn på i vinduene og det blir en stor utfordring i seg selv.

Leggvarmerene så passelig ut til å begynne med, men i løpet av dagen passet de bedre til meg. Mathilde har nå ønsket seg nye i lilla og mørkelilla. Disse strikket jeg i løpet av en kveld, så det skulle gå fort å strikke et par som er enda mindre. Her la jeg opp 30 masker med Akona og strikket rundt til jeg syntes de var passe lange.

Til min store glede fant jeg ut i dag at Knitty har alle sine tidligere utgaver på nett, og i en tidligere utgave fant jeg denne karen. Sheldon. Jeg har nå lett i garnlageret mitt og har funnet garn i to nyanser av grønt og er snart klar til å prøve meg. Det blir te, potetgull, Sheldon og Startrek på meg i kveld. Mathilde ligger til bløt i badekaret og jeg regner med at ho sovner rimelig raskt siden ho var oppe så lenge med overnattingsparty i natt. Må huske å plukke ho ut av badekaret før det…
Pink Pirates…
And all the sudden, Oda has a hat too. I dropped one pattern repitition either way and voila! Instant kids hat pattern. Since I know how wool can itch on small kids heads I lined the hat with Boa, a furry yarn I found in my stash alone and sad. It now has found it`s life purpouse. I tricked the neighbors kid to pose the girly hat, struggling him to stand still long enough for me to get the camera.
In between I have been working on some simple patterns I wanted to make for my shop, I need some simple cool patterns for new knitters to get them into the craft and legwarmers and wristwarmers, scarves and such are perfect. These seemed fit for Mathilde, but after a days action they are more suited for me. Mathilde doesn`t mind, she`s allready asked for some in purple and… purple, so I guess I`ll make her some tomorrow. I made these in one evening so it should be a quick knit. I`m thinking of having more yarn in my shop, cut the novelty stuff and focus on what people actually can use.
I also found that Knitty has lots of previous editions on line and after browsing for a while I found a loveable little fellow named Sheldon. I have searched my stash and have found two shades of green and I now have a date with mr Sheldon, a large cup of tea and a couple of Startrek episodes. I just gotta remember getting Mathilde out of the tub first. Don`t need two turtles…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s