Uncategorized

Introducing Sherman

Egentlig var Sherman ferdig på mandag, men jeg har ikke hatt tid å blogge han før nå. Sherman holder allerede på å få en lillebror, eller søster, og jeg er redd det ikke stopper der… Jeg har allerede begynt å fantasere om andre dyr som kan strikkes og jeg har planlagt et utstillingsvindu med strikkede maritime figurer som jeg fant på Knitty.

Til skrekk og advarsel kom Mathilde i morgest ned med en bestemorstrikket genser på. Kanskje mamma kan fortelle når ho strikket denne? Den er i hvertfall enda passelig, snakker om genser som vokser med barnet! Mathilde elsker genseren, så sånn sett er det jo supert, men alikevel ganske komisk. Å ja, pannebåndet har jeg strikket. Bombe?

Oda fikk lua si i dag og hvis jeg er heldig får jeg tigd et bilde til bloggen min også etter hvert.
Sherman was finished monday ewe, but I haven`t had the time to blog him untill now. I`m way ahead of myself making a baby brother for him, and are planning a whole little family of knitted creatures for my shops window. I wonder if there is a knitalong for such little darlings?
Mathilde came downstairs this morning wearing a sweather my mom knitted for her a long time ago. I think she was four years old then. Talk about clothing that grows with the child! And yeah, I knitted the hair band too.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s