Uncategorized

En hel uke har gått.

Denne uken har vært hektisk, og det har vært deilig med en helg alene med bare Misty og meg. Jeg har puslet med ting hjemme og har begynt på et nytt sjal.
I dag var første gangen sola fikk tak på lenge lenge. Jeg har ikke for vane å klage på været, men det har blitt litt i meste laget med regn i det siste. Jeg tror Roger gleder seg til å komme hjem til regn og fuktig vær, rare mannen.
Misty og jeg tok en tur på Rønvikfjellet for å nyte solen og utsikten og jeg skulle hatt juling for ikke å ha tatt med kameraet. Vi får huske det neste gang. Jeg tror Misty syntes det var spennende også. Neste gang skal vi få opp på Keiservarden fra parkeringsplassen på Rønvikfjellet, kanskje bakken ikke er så bratt ned derfra. Opp er jo ikke noe problem. Jeg har bodd I Bodø i ti år og har enda ikke vært på Keiservarden. Fy skam. Det er flere steder jeg virkelig skulle sett. Kanskje det blir tid når Roger kommer hjem?

Fredag kom pappa på besøk på vei hjem fra hytta, det var koselig. Misty var kjempeglad for å se ham også. Jeg tror ho hørte ham da han kom inn i butikken, for ho begynte å ule inne på kontoret og ho stoppet ikke før ho fikk komme ut og hilse på ham.
Lørdag dro Hilde og jeg til Fauske for å kikke i butikker og spise lunsj. Masse artig å se, men det eneste som ble med hjem var noen nøster med supertynt ullgarn fra Færøyene. Og det er jo ikke bare bare… Dette garnet er like tynt som Askeladdengarnet jeg kjøpte på Sortland, om ikke tynnere. Gøy gøy gøy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s