Sjal/Shawl

Kiri

Sokkeprosjektet mitt ble liggende igjen på jobb, så neste episode kommer senere. Det er imidlertid like greit, for Hilde og jeg tok en tur til Fauske i går, og der fant jeg garn… Tynt ullgarn fra færøyene… Så nå strikker jeg sjal, Kiri, med dette garnet. Jeg har kommet ca 80 cm på det lengste, så det er et stykke igjen enda. Det burde bli ca 180 eller lengre tvers over for å bli et bra sjal. Garnet er mykt og fint og er en blanding av ull fra Færøyene, Shetland og Australia. Det heter Navia, og jeg skal se om jeg ikke får tak i det til butikken også.

My sock tutorial project was left at work, but that really doesn`t matter, `cause I found some new yarn yesterday… (wohooo!)
Hilde and I drove to a near by city and there I found a laceweight yarn, mixed from Faroe Islands, the Shetlands and Australian wool. It is pretty soft but not as slippery as silkblends.
I`m knitting up a Kiri shawl, and it is proceeding rather fast. I have now about an 80 cm long shawl, but i guess it should be at least 180 before I`m finished. Now I just nedd to find the «dealer» to get the yarn for my store as well…

2 tanker om “Kiri”

  1. Juhu Sissel!!
    Fant hobbysiden din jeg.
    Et tips: Jeg strikket Kiri for et par år siden etter samme mønster som du har funnet. Det er en feil i row 7 og 9 i mønsteret når du kommer til edging. Når du kommer så langt som til edgingen kan du mønsteret utenat og greier å se hvor feilen er, men hvis du ikke ser det så send meg en mail.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s