Uncategorized

Ting og tang

I går var det egentlig quiz, men jeg bestemte meg for å være flink jente og heller lese sånn at jeg er forberedt til første samling på kurset til helgen. Jeg trodde det enda var en uke til, så nå må jeg prøve å finne barnevakt til M de timene jeg er på skolen, men det ordner seg sikkert i løpet av uka.

I går svarte jeg på radiokonkurransen på radio3 og jaggu vant jeg! Kjempeartig! Premien var den siste filmen til Will Smith, og jeg skal se om jeg ikke får tid til å se den i helga. Jeg har fortsatt ikke fått tak i alle skolebøkene til kurset, og i går sjekket jeg til og med bokhandelen på trekanten. De hadde den (selvfølgelig) ikke, men jeg fant noe annet spennende der. Noen som kan gjette hva det er? Jeg tror jeg skal pakke den inn til Roger i julegave… Tror jeg. Harr harr…

Ellers skjer det ikke så masse spennende, Roger kommer hjem om drøye tre uker og jeg gleder meg sååååååå! Jeg skal ta litt fri, og det klaffer så fint med høstferien. Det blir godt med litt familieferie når han kommer hjem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s