Uncategorized

Det går fremover…

Jeg har måttet kutte ned på strikkingen de siste dagene (altså de to siste, fnise) og sjalet nådde 130 cm på det lengste før jeg måtte legge det til sides. Jeg har snart brukt 50 gram, så jeg skulle tro jeg har nok garn til flere slike sjal (gnir seg grådig i hendene med fårete glis). Nå må jeg bare være flinke jenta og lese flittig på pensum til kurset denne uka, så kan jeg strikke en måned før jeg så må sprenlese igjen til neste samling. Eller? Innimellom har jeg strikket pulsvarmere. Jeg skulle strikke pulsvarmere til Hedda i bursdagsgave og la opp ynkelige 3×12 masker på pinnene og strikket i vei. Laget flettemønster og greier. Halvveis skjønte jeg at 36 masker kanskje var bittelitt i meste laget til en fireåring, og joda; den passer meg perfekt. Så jeg kastet på en ny med 3×9 masker, og denne gangen puttet jeg på noen perler også. den ser liten ut for meg, men strekker seg fint ut så det blir nok bra. Denne fikk også enkel flette og jeg øket tre masker oppe ved tommelen for å være sikker på at den skulle passe. Jeg tredte den på en serviett for å få tatt bilde, for jeg har jo ingen barn i huset og nå ser jeg at dette ville blitt geniale serviettringer også… (Tenke tenke… Lingarn?)Noen som lurer på hva i alle dager jeg skal gjøre når jeg er tom for Navia??? Harr harr, vel det kommer en pakke til butikken min gaaanske snart. Og hva i alle dager kan det være?

Making progress…

I`ve had to cut down on knitting time lately and focus on reading, and my Kiri reached 130 cm before I had to put it aside. I guess I`ll finish it during the weekend. I `have allmost finished the 50 gram ball and should have waaay enpugh yarn for several shawls.
Besides reading I`ve knitted some fingerless mitts for a four year old in my family. I casted on 3×12 stitches and even threw in a cable (my very first real attempt). Halfway I realized 36 was not the correct number for Hedda and sure enough, the mitt fitted me perfectly (good to know though). I finished the first one and cast on 3×9 stc for my next attempt. I even put on beads this time. It seems to be the correct size and I even got an idea for napkin rings (yes, my own dearest is away, so I had to use napkins to photograph the wristwarmer).

Monday I got hold of the company that imports the Navia yarn to Norway, so one of these days it should arrive the store. Hooray!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s