Uncategorized

Fææææærdiii!

Hydr hydr, enda et sjal ferdig, og jeg har ikke lyst til å gi det bort…
Sjalet ble mye større enn det jeg hadde tatt sikte på, jeg blokket det til 180 cm, men jeg kunne sikkert strekt det lengre. Jeg hadde planlagt ca 160 cm, så jeg kunne «spart» meg i hvertfall to kvelders arbeid. Kjekt å vite til neste gang. Jeg endte opp på ti repitisjoner av mønsteret, neste gang holder det sikkert med åtte for dette garnet.
Nå som jeg har lært mønsteret utenat (pussig du…) skal jeg strikke flere sånne, men først må jeg lage et par sokker eller to. I hvertfall barnesokker. The Kiri is finished, and I don`t wanna give it away… It turned out somewhat bigger than I was aiming for, about 180 cm after ten repeats. If I wanted I could probably block it out to 200 cm, but I wanted a shawl of ca 160 cm. I might actually make a new one for the gift and keep this one. Harr harr. If I have to cut down to eight repeats for the size I want, it should be finished in a couple of days. The last three repeats probably took half of the time I used on the entire shawl. Now that I have memorized the pattern I am going to make another one, but first there are socks to be made.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s