Uncategorized

Skolehelg

Denne helga har både Mathilde og jeg vært på skolen.

Mathilde på drilleskole og jeg hadde første samling på «Terrorisme og internasjonelle relasjoner». Mathilde syntes det var litt vanskelig i går, men i dag gikk det kjempefint. Jeg kom litt tidlig da jeg skulle hente, og jeg synes jentene var kjempeflinke jeg! Kurset mitt var kjempeinteressant, og jeg gleder meg til å lese mere om emnet. Det er en samling til om tre uker og til da burde jeg være ferdiglest.
Da Mathilde kom hjem i går dro vi på Peppes med Hilde og koset oss. Det ble til og med is på Mathilde. Misty hadde også fryktelig lyst på is og klatret over Mathilde i sofaen for å få tak i, men ho måtte nøye seg med å sleike fingrene til M.
I et par dager har jeg prøvd å få Misty til å gi labb, og det ser ut til at ho skjønner poenget. I hvertfall sånn innimellom. Det er ikke like greit å forstå når Mathilde ber om å få labben, men ho er ganske flink til meg. I det minste setter ho seg når vi kommer med en godbit.

Siden vi har fokusert så masse på å sitte pent har det blitt lite trening på dansingen i det siste, men det fikset Mathilde i går kveld. Det er gøy for stor og for liten.

Og så har jeg vært flink jente og fått laget superfint kort til Hedda som snart har bursdag. Ganske så fornøyd med det. Tenk, FØR bursdagen! Nå gjelder det bare å få sendt i tide…

Nå har vi vært ute og klemt det siste ut av helgen på Rønvikfjellet. Vi kledte godt på oss, Misty også. Vi tok med kaffe, doughnuts og strikketøy og gikk et stykke fra turisthytta til vi fant en koselig plass med en benk jeg kunne sitte og strikke på og berg og trær Mathilde kunne hoppe og klatre i. Halvveis oppå fjellet kom vi på at kameraet lå hjemme. Igjen. Deilig med tur andre steder enn der vi vanligvis går. Mathilde ble bitt av en maur som var i Mistys genser da vi kom hjem, men bortsett fra det var det en kjempetur!

Åja, og så glemte jeg å fortelle at Mathilde rydda rommet sitt i dag. Skikkelig, sånn som mammaer liker at det skal være. Det gikk til ganske høy musikk og en neve pistasjenøtter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s