Uncategorized

Ravelry

Som om ikke jeg hadde dårlig nok tid fra før , har jeg fått min invitasjon til Ravelry, et slags facebook for strikkere. Kjempeartig! I det siste har det gått mest i sokkestrikking, og jeg har begynt å få topp på julegavehaugen. Roger kom hjem for godt og har enda en uke ferie igjen. Han skulle kose seg med databygging, men hovedkortet streika så han måtte sende det inn og fikk dermed mye tid til overs. Da har han i stedenfor vaska hus og har kasta meg ut av stua. Alt garnet ble stuet opp på gjesterommet og jeg måtte ta et sorteringstak. Jeg fant masse påbegynte prosjekter og har bestemt meg for ikke å begynne på noe nytt (ihvertfall ikke noe stort) før jeg har kommet gjennom mesteparten av haugen med UFOer. Innimellom har jeg fått tid til å lære meg englemasker og jeg begynner å få til flettestrikking, i hvertfall sånn litt. Jeg har spunnet litt nå som rokken faktisk fungerer og jeg er egentlig ganske fornøyd med resultatet så langt. Jeg må vel kanskje prøve litt mere aktivt å spinne et tykkere garn, men når både rokken og jeg drømmer om tynne fine sjal blir det sånn.

As if I didn`t hav too much to do allready, I finally got my Ravelry invite a couple of days ago. I love it, too much fun to look for patterns and adding yarn and projects. Lately I have mostly have been knitting socks and other christmas gifts. My husband got home from deployment and has too much free time on his hands(he was going to build a computer, but he had to wait for a new motherboard) and he started cleaning and organizing the house. He kicked me and my stash out of the living room and I suddenly had to find a new home for my piles and bags of yarns and fibers. (I`m not complaining though, I have the best husband!) I found that I really need to finish some UFOs before I can start anything new for a while. At least before I start a new big project.
In the meanwhile I have taught myself crocheting Englemasker (angel stich?) and I have found some room for spinning. I think I need to start thinking about bulkyer yarns, but both my wheel and I dream of lacy shawls and that`s what we get.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s