Uncategorized

Du skal strikke hva???

Jeg har etter hvert spesialisert meg på å strikke småting. Det største jeg har strikket siden jeg tok opp strikking er en genser til Mathilde, og den var på pinner nr sju. Det har blitt noen sjal, og utallige sokker, pulsvarmere, luer og etter hvert votter, men jeg drømmer altså om å strikke en genser. Mest sannsynlig fordi jeg trenger en god ullgenser og ikke har tid til å lete i butikker etter en, og tid har jeg ikke fordi jeg eh, sitter hjemme og strikker.
Så får vi se om det etter hvert blir genser på meg, det blir uansett ikke før til jul-altfor mange småprosjekter enda til alle julegavene. Godt mulig det blir genser og ikke jakke som på disse bildene, men noe i denne duren blir det i hvertfall…

I love to do small, fast knits, but lately I`ve been dreaming of knitting myself a sweather of some sort. The largest project I`ve made the last few years was a sweather for Mathilde, and that was knitted on a 7mm needle. It has piled up with shawls, socks, mitts and some hats, but now I think I`m ready for the challenge. I think I`ll end up with a sweather rather than a cardigan, but it is going to be cabled, preferrably with raglan shoulders and definitly a hoodie like these(central park hoodie and cardigan for arwen)

1 tanke om “Du skal strikke hva???”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s