Uncategorized

Ikke julekaker akkurat

Jeg datt over noen oppskrifter på hundekjeks på nett og selvfølgelig måtte vi prøve dem. Enkel oppskrift, en kopp peanøttsmør, 3/4 kopp hønsebuljong og 1 1/2 kopp mel. Misty elsker disse (ho eter vel for så vidt alt uansett…) og oppfører seg veldig pent når ho tror det er kjeks i vente.

Ellers går det masse i hysj hysj-strikking og hemmelig-kort-laging, Men jeg har strikken en finfin lue som jeg er så stolt over at den MÅ jeg bare vise frem. Den har jeg strikket i alpakka på pinner nr 4. Jeg sksal legge oppskrifta her litt senere, for denne gangen har jeg faktisk skrevet ned det jeg har gjort.

I found some brilliant recipes for dog treats on Ravelry and Misty really likes them (not that there is anything she doesn`t like).
Other than that there has been a lot of hush hush christmas knitting going on, but this hat I had to show off, It`s knitted in alpakka and it is my very own design. This time I actually wrote down the instructions as I went, so the pattern should pop up in the sidebar eventionally.

2 tanker om “Ikke julekaker akkurat”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s