Uncategorized

Julegavelapper

Mathilde har vært en liten helt og har laget julegavelapper til alle pakkene. Ho er lett inspirert av mine og har tatt oppgaven veldig alvorlig. Så alvorlig faktisk at ho etter hvert gjorde butikk av det, bestemora fikk lov å bestille noen, to kroner stykket skulle det være. Jeg sa at ho fikk loppe bestefaren for penger når han kommer til Bodø, men det skulle ho ikke ha noe av:»Det er urettferdig at bestefar må betale for noe som bestemora har bestilt. Nemlig»

Noe å tenke på det tenker jeg…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s