Uncategorized

Juleavslutning

Årets julesavslutning, med stor forbokstav og glitter på, gikk av stabelen på søndag. Med miniskjørt, nisseluer, dusker og drillstav hoppet masse småjenter rundt i gymsalen mer eller mindre koordinert. Vi voksne som satt og så på var selvsagt veldig imponert over alle flinke barna, men jeg tror at etter to timer hadde de fleste fått nok.
Etterpå tok Roger og jeg Mathilde med ut for å spise pizza. Mathilde var storfornøyd med dagen, men det var stor enighet i garderoben om at alle nok hadde glemt trinn både her og der. Jeg og en annen mamma var skjønt enige i at ingen hadde merket at de hadde gjort feil, for vi voksne kunne jo ikke vite hvordan det egentlig skulle være. Jeg fikk plutselige glimt fra min egen karriære som juleavslutningartist og sendte varme tanker til mine egne foreldre som selv har stått på skoleavslutning, juleavslutninger, korpsoppvisninger, kirkekonserter, danseforestillinger i ørten forskjellige dansearter og helt sikkert masse mere som jeg har fortrengt…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s