Uncategorized

Julegaver

Her i huset er det stor forskjell på hva folk fåt i julegave, alt etter hvor mye vi liker dem. Noen, for eksempel får konfekt, de liker vi veldig mye. andre derimot får en sinnsyk ugle. De har med andre ord ikke vært så snille i år. Det debatteres heftig om julenissen virkelig fins, men her i huset gjør vi rett og slett jobben for ham.

Nå skal jo ikke jeg sitte her og avsløre hvem som får hva, i hvertfall ikke før jul, men nå syntes jeg at ting eetter hvert tar så lang tid at jeg tenkte jeg måtte skryte litt av oss. Konfekten er forresten Rogers prosjekt, flinkingen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s