Uncategorized

Engler, linselus og romskip

I går ble jeg ferdig med et ganske stort prosjekt. Det har ikke tatt så lang tid akkurat, men etter hvert vokste det til å bli hele 70cm langt. Jeg husker en gang da hele ungen min var under samme lengden. Skjørtet til Mathilde er altså klart for en runde i vaskemaskina og jeg håper jeg klarer å vente til ho kommer hjem. På den andre side… hvis jeg ødelegger skjørtet i vask så rekker jeg å strikke et nytt. Som vanlig måtte Misty være med på bildet. Pussig nok, hvis jeg tar frem kameraet og faktisk vil ta bilde av hunden så er ho borte vekk. Eller så kommer ho og skal hoppe opp og ned veldig nært kameraet. Men skal jeg legge ut noe og ta bilder av så er ho på pletten og legger seg pent midt på. Sokken til Mathilde vokser gjevnt og trutt og ser nå ut til å bli fine sokker til meg. Mathilde ærklærte nemlig at de var for trange til ho, så jeg måtte legge på et par masker rundt foten, jeg tar de ikke inn igjen og jeg rekker i hvertfall ikke opp, så da får det bli til meg. Det er nok igjen av garnet til å strikke nye sokker til ho. Jeg gleder meg sååååå til å farge mere garn til helgen!

I forrige uke var jeg innom i perlebutikken og der fant jeg de nydeligste håndlagede glassperlene som lå og skrek etter å få bli strikkemarkører. Etter en lett operasjon er jeg nå eier av tre engler, et hus, noe jeg tror er en frosk og en jeg-vet-ikke-hva. Mulig den siste er en amøbe. Eller en skilpadde. Eller en av kameratene til SvampeBob. Kule er de uansett. Mamma skal få den ene lille engelen. Så kan den hete Sissel og alltid snike på strikketøyet hennes, fnis.
Jeg kom på at jeg kanskje ikke har fortalt om julekalenderen min…
Jeg har altså ikke hatt julekalender på ti år, bortsett fra en liten nisse jeg laget som kan klatre i en stige, ett trinn for hver dag. I år klinte Roger og Mathilde til med å lage julekalender til meg med noen biter hver dag til en modell av… the Millennium Falcon! Hvor kult er det? Den skal få stå på kommoden på soverommet etter hvert, men nå bor den oppå akvariet. Vi fikk før jul inn masse byggesett til butikken, og siden det var så gøy å bygge romskip og etter nøye virdering gikk jeg til anskaffelse av den største av F-16 modellene. Nå har jeg kikket på esken i noen uker og jeg har mer og mer lyst til å jobbe med ordentlige fly igjen. Jaja, får bygge modellen først da og så får vi se om det går over.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s