Uncategorized

Ripsbærgele


I dag har vi plukket sur rips som Mathilde pussig nok elsker og kokt gele. Av en liter bær ble det to glass til senere og en liten skål som Mathilde har kost seg med. Nå er det gele på brødskiva også. Tror det blir dobbel tannPuss i kveld. Men det er vel ikke bedre med butikkjøpt syltetøy heller. Artig med syltetøy fra egen hage, men jordbæra må vi nok kjøpe i år også. Rekorden hittill er 11 små bær på en dag, ikke nok til en brødskive engang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s