Uncategorized

Hvit shetlands ull


Når elektrikeren er på besøk, babyen sover og det Plasker ned ute kan man nesten ikke gjøre annet enn å kose seg inne med rokken og masse deilig myk ull. Dette er hvit shetlands ull som skal bli deilige votter etter hvert. Jeg ser for meg at enkelt selbumonster på pinner nr 3.5 skal bli perfekt for dette, og da blir som regel garnet sånn som jeg vil ha det. Shetlands ull er absolutt en av mine favoritter, uten at jeg skal skryte på meg å ha prøvd alt enda. Det og BFL.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s