Uncategorized

Tull med ull og diverse oppdatering…

Denne helga klarte jeg å lure med meg Roger og Saga til Trondheim på en liten bestemorbesøk-spinnetreff-besøke Jon og Eli-tur. Vi fikk til og med sett nyleiligheta til Renate og Jimmy! Snakk om effektiv helg… Jeg tok med kameraet, men de eneste bildene jeg tok var noen ganske mislykkede forsøk på å ta bilder av oss alle tre på flyet. Spinnetreffet var hjemme hos Rhonna der ho hadde satt opp et helt eventyr av rå ull som vi skalle jobbe med og fristes til å jobbe videre med. Og fristet ble vi. Det var nok flere som kanskje hadde tenkt litt på dette fra før som dro hjem helfrelste. Det vil si, jeg skal nå først prøve meg her hjemme uten Rhonnas hjelp før jeg sier meg helfrelst, men det fristet absolutt til gjentakelse så jeg adopterte noe av ulla som ble igjen og skal etter hvert nå få vasket herligheten. Nå har jeg så masse jeg skulle lagt ut bilder av at jeg nesten bare må begynne på toppen. Rart med det, det er artigere å spinne enn å blogge av og til.

Derfor får vi oppsummere den siste måneden ganske kort:

Jeg har spunnet masse garn…

Vi har fått døpt Saga Margrete.

17 mennesker bodde hjemme hos oss den helgen. Renate og Jimmy med hundene ble forvist til å sove i dukkestuen(*) Alle overlevde helgen selv om det nok var flere som skulle hatt en ukes ferie etterpå. Her er alle søskenbarna samlet. For en gjeng!
Jeg har spunnet mere garn… (Og mye mere enn dette har det blitt)Vi fant masse jordbær i hagen (rekorden er på 11stk bær på samme dag)

Og så har jeg strikket litt…
Og så har vi hatt utøy i morelltrærne. Både av den flygende sorten og av den tobeinte mumsende sorten… Nå er det så masse veps i bærtrærne at ingen våger prøve seg, hverken vi eller sjura.Og Saga har vokst! På kontroll for to uker siden var ho 4,5 kilo. Ho har altså vokst nesten ett kilo i måneden, flinke pia. Tror kanskje vi fortsetter å kalle ho Mikro en stund til for det…

1 tanke om “Tull med ull og diverse oppdatering…”

  1. For et flott garn du har spunnet. Har virkelig lyst til å lære denne teknikken etterhvert. Ser så gøy ut. Kom tilfeldigvis over din bloggside.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s