Uncategorized

Saga og Mamma er alene hjemme…

Og vi har kost oss masse! Vært kjempeflinke og vasket kjøkken, støvsugd, vasket klær og alt det man skal når man er flink og er hjemme alene. Så flinke var vi at Saga ble så trøtt at ho måtte sove masse… Ho prøvde å lure meg til å tro at ho skulle sove allerede klokken sju, og lurt ble jeg, men en halv time senere var ho oppe igjen og ho var i stjernehumør til klokka ni. Til gjengjeld sov ho til åtte i morgest, med bare en liten spisepause i all sovinga i natt.

Bortskjemt er jeg…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s