Uncategorized

Swatching


Jeg har begynt å spinne garnet, i hvert fall testgarnet, til en jakke jeg vil strikke til meg selv. Foreløpig ser det veldig bra ut. Testgarnet ble kjempefint og jeg er veldig spent på å vaske det i. Morra og se hvordan det blir.
Det er tretråds og har en WPI på tretten foreløpig. Det er BFL og i fargen oatmeal. Jeg har lagt ut noen spor til de små om at jeg ønsker meg mere av den så får vi se da om ikke jeg er så heldig snart da..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s