Uncategorized

Pjuskelusken

I dag er jeg hjemme med Saga som er syk. I går satte vi norgesrekord i å se Pelle-filmen flest ganger på rad, i dag er jeg redd ho vil gå for verdensrekord. Kanskje jeg klarer å finne en annen film sm kan fenge?
Det er utrolig egentllig at en sånn liten tass kan se den samme filmen flere ganger og alikevel være like imponert hver gang demningen sprekker, eller hver gang oteren Oda kommer opp med en meitemark som Pelle må spise.
Egentlig så jeg veldig frem til å gå på jobb i dag, for jeg har vært hjemme en uke og hvilt et vondt kne, og nå ville jeg helst på jobb for å treffe litt folk og i alle fall pusle litt ved pulten, men det slapp jeg altså.

Den siste uka har jeg kost meg med spinning (men bare brukt høyrefoten) og med en god bok.
Jeg har fått unna noe hundegarn, en alpakka (som jeg lurer fælt på om jeg kanskje må ha mere av…) og jeg har fått begynt på knestrømpe nr to. Den første spant og strikka jeg i vinter, eller var det i høst? Uansett er det galskap å gjøre unna hele halve av et sånt prosjekt og så legge det vekk. Jeg aner jo ikke om jeg får til garnet likt. Nuvel, jeg har i alle fall 3 oz, eller 84 gram merino/tencel som skal spinnes syyyle tynt og så kjedetvinnes for å få lange klare fargeskift.


Denne fiberen er så blank og herlig! Den sokken som er ferdig er så deilig og myk. Anbefales! Men den er litt glatt så det kan kanskje være litt ekkelt hvis du er helt blodfersk spinner.
Saga sin jakke i maipakken fra Spunky, Big bang, er også ferdig, og jeg har enda masse igjen til en hals eller no. Men først skal jeg altså strikke ferdig sokk nr 2.


I helga var vi på flyshow, dog med krykker og en lettere redusert gjeng, men det ble en fantastisk dag alikevel. Mathilde gikk fort lei, men Saga holdt koken.


Nu skal vi se om jeg får fotografert og lagt noen håndteiner i nettbutikken i løpet av dagen, så har jeg gjort noe fornuftig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s