Uncategorized

Summer mysterie knitalong

Ikke så mye som minner om sommervær her i Bodø akkurat nå, men om man ikke får kost seg ute er det i alle fall koselig med nytt strikketøy inne. Siden jeg skal i bryllup i sommer tenkte at det antakelig var på sin plass med et nytt sjal, så jeg farga fiber, spant og bestemte at fargen nok ble for mørk for kjolen, men at det ble helt perfekt til knitalongen som går nuh på Ravelry.


Men en Mysterie knitalong tar halve sommeren og jeg er allerede ferdig med første mønsterdel og har starta på «Sweet dreams» fra Boo Knits i mørk lilla lace fra Drops. Den første delen er bare glattstrikk med økninger i kanten og ikke spesielt spennende, men det går for så vidt unna men ikke noe å vise frem enda.

3 tanker om “Summer mysterie knitalong”

  1. Jeg blir så imponert over alt du får til, Sissel! Farger garn og spinner garn og jeg vet ikke hva!

    Nydelig og sommerlig farge, og ryktene sier at sommeren har kommet nordover også. Det passer meg fint, nå som det er ferie og snart nordovertur 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s